Απολαύστε τον κόσμο στο αυτοκίνητό σας

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Certifications
καλής ποιότητας Ναυσιπλοΐα ΠΣΤ της Ford για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ναυσιπλοΐα ΠΣΤ της Ford για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Έχουμε συνεργαστεί με το winca για 5 έτη, έχουν το ευφυές και ισχυρό τμήμα Ε&Α, ο φορέας DVD είναι πολύ άνετος στη χρήση.

—— Carlos

Ήταν μια αιφνιδιαστική συνεργασία, τα προϊόντα ήταν πολύ παρακαλώντας και ικανοποίησαν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

—— Αδελαΐδα

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Το Zhihang έχει νοθεψει την Ε&Α - που κατασκευάζει - συνέλευση μιας πλήρους βιομηχανικής αλυσίδας, σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, εφαρμόζει την περίπλοκη διαχείριση και αυστηρά σε κάθε κόμβο. Και το εργαστήριο μπαλωμάτων, το εργαστήριο φορμών ή η γραμμή παραγωγής, ακόμη και αποθήκη εμπορευμάτων, όλες έχουν ένα ακριβές σύστημα διαχείρισης.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  Προκειμένου να μειωθεί το ποσοστό επισκευής όσο το δυνατόν περισσότερο, εφαρμόζουμε το σύστημα ευθύνης για τη διαχείριση σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Κάθε εργαστήριο, η ομάδα ή η εργασία έχουν το πρόσωπο υπεύθυνο, έγκαιρος κάνοντας το περνώντας ποσοστό επισκευής ποσοστού. Για να αποβάλει τις πολεμίστρες παραγωγής από το λεπτό, για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  Εργαστήριο φορμών

   

  Το Zhihang έχει την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη του μεγάλης κλίμακας εργαστηρίου παραγωγής φορμών, την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη της επιτροπής φορμών χωρίς ραφή με το αρχικό αυτοκίνητο που διατηρεί το αρχικό ύφος. Το εργαστήριο φορμών είναι κύριο της μηχανής σχηματοποίησης παγκόσμιων πρώτης τάξεως εγχύσεων, τέμνουσα μηχανή καλωδίων, CNC εργαστήριο, εργαστήριο συνελεύσεων διαμόρφωσε μια πλήρη αλυσίδα από τη φόρμα, φόρμα εγχύσεων και η ανίχνευση φορμών, ολόκληρη η αλυσίδα βιομηχανίας έχει ένα μοναδικό ύφος.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  Επίσης Zhihang έχει μια ομάδα περισσότερων από δέκα ετών εμπειρίας στο σχέδιο φορμών, κύριος παραγωγής φορμών, πλαστικός κύριος μπύρας, κύριος εγχύσεων καυσίμων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το νέο προϊόν φορμάρει τη γρηγορότερη παραγωγή.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  Εργαστήριο SMT

   

  Το εργαστήριο SMT έχει προωθήσει τη μηχανή SMT, συνέλευση υψηλής ακρίβειας, αυτόματη μηχανή εκτύπωσης μετάδοσης, αυτόματη συγκολλώντας μηχανή επανακυκλοφορίας, αυτόματη οπτική ανίχνευση σε AOT, ΑΚΤΊΝΑ X - η μηχανή ακτίνων, ο σταθμός επανάληψης BGA και άλλο εργαστήριο υψηλών σημείων equipment.SMT μπορούν να επεξεργαστούν τη συνέλευση των ηλεκτρονικών προϊόντων της υψηλής πυκνότητας, μικρό μέγεθος, ελαφρύ των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Το μέγεθος και το βάρος μπορούν να φθάσουν στα τμήματα SMD από τα παραδοσιακά βυσματωτά συστατικά για το 1/10, ηλεκτρονική αξιοπιστία προϊόντων, η σταθερότητα και η αντι δυνατότητα δόνησης είναι ισχυρότερες. Είναι το υλικό πυρήνων για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα, ο πίνακας κυκλωμάτων για να εξασφαλίσει το εργαστήριο quality.SMT έχει τις ακριβέστερες διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης, και προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το ποσοστό μη-τα προϊόντα, να επιτρέψει στους πελάτες για να αγοράσει τα σταθερότερα προϊόντα και να χρησιμοποιήσει τα πιό αξιόπιστα προϊόντα.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

   

  Πλήρως αυτόματος μεταβιβάζοντας το εργαστήριο

   

  Πλήρη αυτόματα μεταβιβάζοντας εργαστήρια συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου συνελεύσεων, βελτιωτική ομάδα προϊόντων, προϊόν που γερνά/γραμμή παραγωγής συνελεύσεων δοκιμής γήρανσης, αυτόματο δωμάτιο γήρανσης. Το Zhihang ακριβές εφαρμόζει την τυποποιημένη διοικητική διαδικασία παραγωγής, για να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητες ποιοτικής αξιολόγησης, κανονικό πρόγραμμα βελτιστοποίησης, βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής, για να δημιουργήσει τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας βιομηχανίας.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

 • Ε & Α

  Τμήμα Ε&Α: Το τμήμα Ε&Α Zhihang διαιρείται σε τρεις ομάδες, Ρ & D1, Ρ & D2 και Ε&Α 3. Το τμήμα Ε&Α έχει το μεγάλο αριθμό πεπειραμένων και επαγγελματικών ταλέντων σε αυτήν την βιομηχανία, 80% τους είναι προπτυχιακός φοιτητής και Ph.D., το μεταπτυχιακό ή υψηλότερος, οι περισσότεροι από τους μηχανικούς έχει περισσότερο από τρία έτη εργασιακής πείρας στην ακουστική βιομηχανία αυτοκινήτων, Zhihang προσελκύει τοπ αριθμός σε αυτήν την βιομηχανία. Ο μόλυβδος του τμήματος Ε&Α - ο κ. Yang Guangming είναι ένας από τους. Το Yang Guangming έχει ένα μεταπτυχιακό, ο γενικός διευθυντής κακίας, η κύρια πλατφόρμα της βιομηχανίας για την ανάπτυξη, μηχανικός εφαρμογής πλατφορμών, ο πρώτος σχεδιαστής ναυσιπλοΐας αυτοκινήτων οθόνης αφής.

   

  Τμήμα 1 Ε&Α: περιλαμβάνουν τη δομή, ηλεκτρονική, λογισμικό, και ανιχνεύουν τους μηχανικούς. Η κύριες ανάπτυξη και η εφαρμογή είναι η νέα πλατφόρμα, γρήγορη να καταλάβει την αγορά για Zhihang για να βάλουν μια στερεά βάση. Σήμερα, η επιτυχής έναρξή τους δικοί δημιουργεί τις πλατφόρμες όπως η σειρά Θεός-2, Θεός-1, S100, S80, S70, S40, S60, S50, S30, κ.λπ.

   

  Τμήμα 2 Ε&Α: με περισσότερο από 30 ανώτερο λογισμικό οι μηχανικοί, είναι η ουσία Zhihang. Όλη η έρευνα και η ανάπτυξη πλατφορμών, βελτιώσεις πλατφορμών, και δοκιμή της νέας πλατφόρμας που γίνεται από τους μηχανικούς Ε&Α 2.

   

  Το τμήμα 3 Ε&Α είναι ανήκει στο εσωτερικό εμπορικό κέντρο, την κύρια έρευνα και το έργο ανάπτυξης των νέων εσωτερικών προτύπων, και προσπαθεί να παρέχει εσωτερικός τα γρηγορότερα, πιό πρόσφατα και περιεκτικότερα προϊόντα ναυσιπλοΐας αυτοκινήτων. Η ελίτ, καλά, ακριβής είναι η διαβεβαίωση ποιότητας των προϊόντων.

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

   

  Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., LtdGuangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Zhihang Electronics Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Kellie

Τηλ.:: 86-020-32222435-32222437

Φαξ: 86-020-32222455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)